7.04.2009 г., 21:20 ч.

Да поиграем на "хубаво"? 

  Поезия » Друга
841 0 21

 

Каниш ме да поиграем!

На "хубаво"?

Хубавото  е...

Няма да се преструвам!

 

Аз ще  опитам

да   рисувам

разни работи, 

според мен смотани.

 

Хе-хе, не мисли, че линчувам!

 

Иска ме

истинска,

моята огледалност

колажна

и нехае за маските:

"били чудо до време!". 

 

Мислиш ли, че си изплиска малкото важност?

 

Хубаво! 

Нека в тебе

си дреме!

 

Хайде! Тъкмо

започнах

да виждам очите ти -

въглени два,

вперени в мене.

 

Пиша...

и ти разказвам за дните си

в строфи съвсем подредени!

 

Хайде! 

Да поиграем!

Със стремеж,

а не със стремежи...

 

Мога и зная! Отличник съм!

Била съм в Ада и в Рая...

 

Стига ми твоята "хубост"!

Бягай! Бягай! Бягай!

Разни подобни не трая!

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??