6.12.2017 г., 23:04 ч.

Да полетиш... 

  Поезия » Любовна
500 0 0

Да полетиш към любовта...
не би те спряло...
нищо...камо ли дъжда...
и летиш...
...тишина дъждовна...
рисува усмивки по стъклата...
и летиш...
към трепет нежен...
... копнеещ за дъжда...
и летиш...
жадуваш времето да спре...
...а то лети...
с усмивки по стъклата...
но летиш...
да приютиш на топло...
...две сърца...в едно...
и да полетиш ...
...с  криле ...на любовта...

 

Соня Георгиева...Сени

© Соня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??