Dec 6, 2017, 11:04 PM

Да полетиш... 

  Poetry » Love
498 0 0

Да полетиш към любовта...
не би те спряло...
нищо...камо ли дъжда...
и летиш...
...тишина дъждовна...
рисува усмивки по стъклата...
и летиш...
към трепет нежен...
... копнеещ за дъжда...
и летиш...
жадуваш времето да спре...
...а то лети...
с усмивки по стъклата...
но летиш...
да приютиш на топло...
...две сърца...в едно...
и да полетиш ...
...с  криле ...на любовта...

 

Соня Георгиева...Сени

© Соня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??