20.09.2019 г., 16:42 ч.

Да сме далече ! 

  Поезия » Любовна
785 1 1

Иска ми се вече, да сме тъй далече

от грижи без крайни 

и мисли отчайни

 

Иска ми се вече да сме пак безгрижни

като птички леко

в небе да си литнем

 

На клонка да кацнем

и там да се сгушим

 

Ти на моето рамо главица да сложиш

аз пък тебе мило нежно да прегърна

и да ти прошепна:

 

Гълъбицо моя с очи ненагледна

клише е туй зная 

аз дето ще кажа

но знай че сърдечно го казвам на тебе

 

Обичам те слънце

и много съм тъжен

кат гледам очите аз твои сълзливи

да плачат тъй много

 

Искам аз да мога вълшебство да зная да

махна с ръцете

и мигом очите ти в усмивка да грейнат

 

беше събота  седми септември 2019

 

с обич твой Николай

© Николай Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??