6.11.2018 г., 10:35 ч.  

Да сме готови за бурята 

  Поезия » Философска, Свободен стих
383 1 2

Небето над нас сега е безоблачно.

Пълно безветрие. Тишина и мир.

Мир и блаженство.

Но там някъде. Отвъд хоризонта.

Там се ражда бурята.

От забравено черно облаче.

Расте от минута на минута.

Храни се от тишината.

Пие от светлината.

Ненаситна е! Реве и гърми!

Гладна е за още и още небе.

Ще дойде и за нашето Небе!

Трябва да сме готови за това!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??