Небето над нас сега е безоблачно.
Пълно безветрие. Тишина и мир.
Мир и блаженство.
Но там някъде. Отвъд хоризонта.
Там се ражда бурята.
От забравено черно облаче.
Расте от минута на минута.
Храни се от тишината.
Пие от светлината.
Ненаситна е! Реве и гърми!
Гладна е за още и още небе.
Ще дойде и за нашето Небе!
Трябва да сме готови за това!
© Хари Спасов All rights reserved.