6 нояб. 2018 г., 10:35  

Да сме готови за бурята 

  Поэзия » Философская, Свободный стих
385 1 2

Небето над нас сега е безоблачно.

Пълно безветрие. Тишина и мир.

Мир и блаженство.

Но там някъде. Отвъд хоризонта.

Там се ражда бурята.

От забравено черно облаче.

Расте от минута на минута.

Храни се от тишината.

Пие от светлината.

Ненаситна е! Реве и гърми!

Гладна е за още и още небе.

Ще дойде и за нашето Небе!

Трябва да сме готови за това!

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??