10.11.2009 г., 19:10 ч.

Да те почувствам 

  Поезия » Друга
506 0 1

През деня отлитам,
Слънцето да питам,
нощем скитам  -
Теб ли викам?
Във душа ми  -
сам-сами,
бликаш ли, кажи -
знойно нежна ти...
Слънцето се крие,
а Луната тъжно вие,
Пътят тъмен - осветен,
Ти ли, обич, си у мен...


© Дух Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??