15.08.2008 г., 20:11 ч.

Да вкусиш капка от айсберг 

  Поезия » Философска
507 0 7
Да вкусиш капка от айсберг...
По пътя, си по планина да крачиш...
Да знаеш много вълшебни приказки
и най-много, най-хубавата - онази,
в която ме намираш, приятелю-
изпратено писмо на самотно глухарче,
в която разплиташ спънати думички
и бръмчи щурче - липсваш ми, липсваш ми...
В която има слънчеви горещи длани
и на детството  усещания ласкави...
В която приключенията гъделичкат
и весело врабчета цял ден чуруликат...
В която скачаш не само наяве в утрото
и не само в приказката чудновата...
В която стичаш се на капки айсбергови,
от върха на айсберг попътно вкусил ме...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??