11.02.2024 г., 21:48 ч.  

Даже пред смърт съм летяла 

  Поезия » Любовна
223 2 3

Ето, казвам го. Нека повтаря ги ехото,
прости думи: Обичам, обичам, обичам!
От това (само моето), дето не взеха те,
имам слънце и ноти, и лудо момиче.

 

Ето има ме, чакам те! Тръгваш ли? Болката
е за мен. Не делим. Ето, вземам я цяла.
Двата кръста ще нося, за толкова, колкото
ти обичаш ме. Даже пред смърт съм летяла.

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??