10.03.2017 г., 22:07 ч.

Даже в сън и самота 

  Поезия » Любовна
313 1 2

Ще съм щастлива в тиха незабрава,
в повей, целунал ми очите
,
когато всяка дума беше ласкава жарава
и в блян по нея гаснеха сълзите.

Ще ослепея за тъгата,
нали завинаги не тръгваш...,
на въгленчето ще запазя топлината,
искра от живина и нежност да ми вдъхваш.

И няма да си позволя да се страхувам
от висотата на мига,
когато се усмихвам и любувам
на полета си даже в сън и самота.

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Еси!
  • "Ще съм щастлива в тиха незабрава..." Силно въздействаш стих! Много ми хареса! Поздрави!
Предложения
: ??:??