31.07.2018 г., 13:50 ч.

Далечен 

  Поезия » Любовна
449 0 2

Ти си безкрайно далечен,

но си храм за душата ми.

Спасение си ми!

Ако можехме, само да можехме двамата

с любов да превземем вселената.

 

Ти ще шепнеш в ухото ми думи заветни,

аз обещания за тебе в песни ще пея.

Но си далечен. Безкрайно далечен.

И обстоятелства ни разделят.

 

Но нима не може всичко да бъде различно?

Та любовта казват неразрушими прегради руши!

Аз така лудо теб те обичам,

а да обичаш ти мене ще можеш ли?

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??