28.05.2014 г., 9:51 ч.

Дали обичам 

  Поезия » Любовна
572 0 2

Дали обичам

 

Дали обичам? Да, обичам,

земята топла, росната трева

и кончето, към мен затичано

със още слабички крака. 

 

Дали обичам? Да, обичам, 

звездата, падаща над мен, 

във своя полет въплътила

мечта и порив дръзновен. 

 

Дали обичам? Да, обичам, 

едно момиче русокосо,

на което сънищата си обричам, 

което нежност и любов ми носи.

 

Дали обичам? Да, обичам, 

във ранна утрин да се будя

със чувство, че не съм самичък,

не съм случайност, мит и чудо.

 

ВВ

© Валентин Великов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??