Дали обичам
Дали обичам? Да, обичам,
земята топла, росната трева
и кончето, към мен затичано
със още слабички крака.
Дали обичам? Да, обичам,
звездата, падаща над мен,
във своя полет въплътила
мечта и порив дръзновен.
Дали обичам? Да, обичам,
едно момиче русокосо,
на което сънищата си обричам,
което нежност и любов ми носи.
Дали обичам? Да, обичам,
във ранна утрин да се будя
със чувство, че не съм самичък,
не съм случайност, мит и чудо.
ВВ
© Валентин Великов All rights reserved.