12.05.2005 г., 11:31 ч.

Дали си ТИ... 

  Поезия
901 0 1

Дали от миналото си въздишка,
не знам, но днес сърцето ми те иска.
Дали за теб дъхът ми спира,
не знам, но мъката в мен умира.
Дали си лик забравен от душата,
не знам, за мен си стих недоизказан
 в тъмнината.

Дали за пристан аз мечтая
дали за теб се моля в съня,
не знам, но всяка болка свършва в Рая
и залеза ще питам аз за теб докрая!

© Красимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??