15.09.2007 г., 23:44 ч.

Дали в теб всичко това аз бях 

  Поезия
688 0 1
Дали


Дали това беше просто стих
или просто някаква поема?
дали беше любов или някакъв мираж?

В теб очите ми останаха,
в теб сърцето ми се влюби.
Моите ръце за теб копнеят,
моите устни с твоите да се слеят.

Всичко това ми се стори
просто сладък сън, сън, без който душите ни са празни,
очите опустели, ръцете зажаднели,
а устните онемели.

Това в теб видях, това в теб открих,
това, което пред очите ми било е -
това, което лесно аз загубих, в търсене на любовта - аз намерих
само самотата.

 

© Александрина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Александрина, хубаво е, че опитваш да се изразяваш поетично; още по-хубаво ще е да преглеждаш пак и да редактираш нещата си; успех ти желая!
Предложения
: ??:??