17.02.2017 г., 20:56 ч.

Дансинг 

  Поезия » Любовна
798 1 3

Дансинг

 

„Dance Me to the end of love.”

Ленард Коен

 

Танцувай с мен,

залезът е още миражно далече…

Танцувай с мен,

утрото все още е наше.

Танцувай с мен,

денят е нашата голгота.

Танцувай с мен,

сънят отново ни разделя…

Танцувай с мен,

дори в съня си.

Танцувай с мен,

с изпитата до дъно чаша!

Танцувай с мен…

 

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??