14.03.2010 г., 22:32 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
689 0 17

Кълват вярата

врабците-съмнения.

Спомен-плашило…

            …

Облизва се страх.

В нозете му пада

сочна надежда.

            …

Облаци–мисли

прииждат в чувствата –

черни и бели...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??