Mar 14, 2010, 10:32 PM

* * * 

  Poetry » East forms
679 0 17

Кълват вярата

врабците-съмнения.

Спомен-плашило…

            …

Облизва се страх.

В нозете му пада

сочна надежда.

            …

Облаци–мисли

прииждат в чувствата –

черни и бели...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??