18.07.2009 г., 0:34 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
612 0 6

 

 

 

                                                                 Очите ти къде са,

                                                                 когато нощем в гърч от страст

                                                                 изскубаш корените на

                                                                 душата си...

                                                                 Сърцето ти къде е, когато нощем

                                                                 пиеш соковете на безумието...

                                                                 Когато нощем се разкъсваш и

                                                                 цялата вселена се превива,

                                                                 губиш се... и няма край.

                                                                 Плътта превърна кристалите

                                                                 душа в небитие... изтече вик.

                                                                 Очите се преселиха в отвъдното.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??