2.12.2007 г., 13:32 ч.

* * * 

  Поезия
741 0 3

Тръгвам живота да търся

с надежди, копнежи, мечти.

Изпълнена с плам във сърцето

и в очите искрица блести.

 

Но бродя из улици тъмни,

тъжни и злобни дори

и няма кому да разкажа

за моите бели мечти.

 

Продължавам нататък, не спирам,

а то само прах - грознота

и капка живот не съзирам,

таз гледка ми спира дъха.

 

Смъртта тука всичко владее,

разбирам и спирам за миг.

ТРЪГНАЛИЯТ ЗА ЖИВОТ КОПНЕЕ,

НО СПРЕ ЛИ, УМИРА - УВИ!

© Сис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??