9.05.2007 г., 23:01 ч.

Децата на живота 

  Поезия
678 0 2
Горчилка е животът на човека,
пламъче за него любовта
и тъжни се разделяме, но нека
ни срещне някога света.

Ще върнем кипящия копнеж по роман
и змийската кръстоска на реки,
когато при затихналия ромон
шептяха нашите души.

И пак ще сме "децата на живота"
кипял, кипящ, окрилящ, окрилен.
Горчилка е животът на човека
и пламъче за него утрешния ден.

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??