25.10.2007 г., 9:52 ч.

Демоните колабират 

  Поезия » Любовна
684 0 21
С парфюм добре подбран, идваш и с ухание на цвете.
В тишината шепнеш и търсиш с целувка ръцете.
Безсънна нощ очаква ни, с експлозия от радост
и с нюанс, развихрен, с аромати, като от младост!

Дали демони яростно връхлитнаха, чак земя трепери!?
Последен шанс намерили в моя залез и очите свели,
пред любовта ми, изгладила бръчки по сърцето!
В безсънна нощ, изгладила бръчки и по лицето!

И нека демоните заговорничат, нека да шушукат!
Морето - е на час, два път от тука.(Не ми пука!)
На час път - планината, ще релаксирам!(Ще рецитирам!)
Полунощ е, думите се нижат, а демоните - колабират!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??