8.09.2009 г., 8:38 ч.

Ден 

  Поезия » Бели стихове
502 0 1

На изгрева усмивка подарих

и замечтах се...

Заслушах се във морските вълни

и обещах си...

С любов сърцето ти да покоря

и от любов да полудеем.

Защото само в лудостта

ний истински живеем.

***************************

На залеза косите си разпуснах

в очакване на вечерта.

И с вятъра към теб затичах,

за да прегърнеш ме, мечта.

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??