Sep 8, 2009, 8:38 AM

Ден 

  Poetry » White poetry
503 0 1

На изгрева усмивка подарих

и замечтах се...

Заслушах се във морските вълни

и обещах си...

С любов сърцето ти да покоря

и от любов да полудеем.

Защото само в лудостта

ний истински живеем.

***************************

На залеза косите си разпуснах

в очакване на вечерта.

И с вятъра към теб затичах,

за да прегърнеш ме, мечта.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??