22.08.2014 г., 23:49 ч.

Десет начина да се явиш пред Всевишния 

  Поезия » Хумористична
930 0 3

        Един надигал често каната

        РИТНАЛ КАМБАНАТА.

             Друг, някъде из Европа

             ХВЪРЛИЛ ТОПА.

        Трети от пусти ментета

        ГУШНАЛ БУКЕТА.

              Този на жена не случи

               ПУКНАЛ КАТ КУЧЕ

        Онзи с колата не спазвал знаците

        ОПЪНАЛ ТЪРНАЦИТЕ.

               Комшията вчера разхождаше внука

               ДНЕС МУ ИЗТУПАЛ КУЙРУКА.

        На жената близка позната

        ЛЪСНАЛА ПЕТАЛАТА.

               Имах комшия проклет за осмина

               ТАКА СИ ОТИДЕ МЪРЦИНА.

        Гледаш, борче на врат само расло то

        СВЕТИЛИ МУ МАСЛОТО.

                И на нас няма да ни се размине,

                но поне като хората се СПОМИНЕМ!!!

       

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??