22.05.2004 г., 17:04 ч.

Дете на думите 

  Поезия
1298 0 6
Несъвършен си... Но все пак си ти.
В стиха си непрекъснато те вая.
Обличам те в божествени черти,
а ти си земен, грешен и нетраен.
Но ти живееш вече в този свят
на образи, родени в пълнолуние.
Измислен, но и толкова познат,
когато под звездите ме целунеш.
Роден от нежност и покръстен в стих.
Докоснал миг от своето безсмъртие...
В гнездо от думи сянката ти скрих...
В замяна искам обич да ми върнеш.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??