29.05.2016 г., 10:01 ч.

Детелини за връщане 

  Поезия » Друга
310 0 5

Очите ми прочитат детелини -

зеленото писмо на Май.

От тук е минал някой друг...

Поделяме си щастие, но знай -

тъгата си е само моя:

Тъга за птиците и за небето

над моя роден край,

за мама.

За пътя на обратно.

Друго щастие за мене няма.

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??