1.06.2016 г., 3:33 ч.

Детенце мило... 

  Поезия » За деца
539 0 2

 

 

Детенце мило...


Детенце мило, как винаги ме изпълваш с любов,
и как с мънички ръчички обличаш дните ми в щастие...?! 
Как очите ти дълбоки отразяват светлината...
и как с усмивките си даваш сили на живота ми...?!

 

Детенце мило, как сърцето ти вечно,

тъй щедро и чисто,
показва ми що е радостта да си жив
и кара моето да бие лудо щастливо...

 

Тези малки, но и големи неща,

всичките думи, геройски дела
любовта са те в белите мигове

и смисъла на всичко случващо ни се..!
 

Детенце мило, все така се радвай на живота,
смело продължавай да проникваш в кръговрата...,
бори се несломимо със всяка болка и изпитание...
и сърцето си отдавай достойно навсякъде и всякога по пътя...

 

Композирай и изживявай със радост всеки удар на барабана...
Със мечти лети във небесата и следвай мелодията си като птица...
и върни се после отново на земята, за да споделиш със всички ни,
подскачайки от вълнение всяко твое следващо"Обичам те...!"


 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??