Детето ми
е брилянтната ми сълза.
Моята звезда.
От добродетелите му съм насълзен.
Награждавам се със смисъл да живея.
С блясък блести от радостта ми.
Безценно е слънцето ми
с качества и
усмивки.
Съвършена природа с достойнства.
От разцъфтяването му съм възхитен.
Животът му
е сърцето ми.
Истината ми е.
Любовта ми
е с топли усещания.
Въздухът ми е.
Мирисът на земята.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Всички права запазени