Aug 20, 2009, 3:47 PM

Детето ми 

  Poetry
488 0 1

Детето ми

е брилянтната ми сълза.

Моята звезда.

От добродетелите му съм насълзен.

Награждавам се със смисъл да живея.

С блясък блести от радостта ми.

Безценно е слънцето ми

с  качества и

усмивки.

Съвършена природа с достойнства.

От разцъфтяването му съм възхитен.

Животът му

е сърцето ми.

Истината ми е.

Любовта ми

е с топли усещания.

Въздухът ми е.

Мирисът на земята.

 

                                                                                                 Г.Ф.Т

© Георги Табаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??