24.03.2009 г., 1:38 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
811 0 0

                   

 

                    Няма нищо смисъл за мен вече,

                    по-слаб съм от всякога, признавам,

                    мисълта, че си от мен далече,

                    ме кара от болка да полудявам.

                   

                    Тежки  думи ти изрече

                    и след теб нищо не остана,

                    на студ и самота душата ми обрече

                    и в едно сърце отвори рана.

                  

                   Защо от мен ти си тръгна,

                   защо болка ми причини,

                   защо сега сърцето искам да изтръгна,

                   затова, че те  обичах истински, кажи?

  

© Сираков Мирослав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??