Завчера, на прегледа, докторът рече:
-Разбираш ли, харесвам ти формата!
Станал си сладък, обаче, човече
някъде тройно над нормата...
Черен излязох, даже изпечен,
повтарях си до припадък:
"-Ти си оттатък...толко далече...,
а аз съм толкова сладък..."
Звъни GSM-а. Чувам гласа ти.
Думи любовни. За малко.
Сълзата ми мъжка не бе по вкуса ти,
затуй се превърнах в близалка...
© Красимир Дяков Всички права запазени