Sep 20, 2009, 7:25 AM

Диабетик 

  Poetry » Humour
701 0 11

Завчера, на прегледа, докторът рече:

-Разбираш ли, харесвам ти формата!

Станал си сладък, обаче, човече

някъде тройно над нормата...

 

Черен излязох, даже изпечен,

повтарях си до припадък:

"-Ти си оттатък...толко далече...,

а аз съм толкова сладък..."

 

Звъни GSM-а. Чувам гласа ти.

Думи любовни. За малко.

Сълзата ми мъжка не бе по вкуса ти,

затуй се превърнах в близалка...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??