5.06.2012 г., 11:28 ч.

*Диалог 05.06.2012 

  Поезия » Друга
373 0 0

Лека нощ, прекрасна и вълшебна.
Луната пълна ни обсипва със любов.
Дарява ни енергия, така потребна
да се събудим свежи за деня ни нов.

Добро утро, пак изгрява любовта.
Слънцето приветствам енергично.
Светлината му събужда красота.
Така денят започва ми ритмично.

Здравей, добре съм. Във момента пиша.
Как енергията зарежда моята душа.
Споделям - любовта във мене диша
и ми е чудесно да усещам безкрайността...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??