27.12.2019 г., 7:44 ч.

Диана 

  Поезия
485 0 1

                                                       Диана

 

 

Диана,смела като богинята на лова,

бори тя се с трудностите в живота!

Един добър човек,с добра душа,

жена красива с усмивка на уста.

 

Създадоха с мъжа си семейство,дете,

красиво,талантливо и умно момче.

Това момче си има батко,брат голям,

с него то никога не ще остане сам!

 

А той живота като река си тече,отминава,

само добрите,хубавите спомени в нас остава.

Когато жената до теб е и твой приятел,

любовта остава,а ти си оставаш мечтател!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??