Диана
Диана,смела като богинята на лова,
бори тя се с трудностите в живота!
Един добър човек,с добра душа,
жена красива с усмивка на уста.
Създадоха с мъжа си семейство,дете,
красиво,талантливо и умно момче.
Това момче си има батко,брат голям,
с него то никога не ще остане сам!
А той живота като река си тече,отминава,
само добрите,хубавите спомени в нас остава.
Когато жената до теб е и твой приятел,
любовта остава,а ти си оставаш мечтател!
© Валентин Миленов All rights reserved.