14.06.2009 г., 19:48 ч.

Диктаторите 

  Поезия » Друга
444 0 0

Диктаторите

 

Диктаторите -

  даряват ордени.

Народите -

  ги хранят.

Човеците

  не рядко приемат.

Нека Бог

  им прости!

Диктаторите

  умират.

Народите -

  пишат история.

Тежат ни

  ордените и

  безличието...

 

23.08.94

© Валери Качов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??