20.08.2006 г., 8:18 ч.

ДИЛЕМА 

  Поезия
1029 0 20

Стрела долетя

прободе гърдите

и там се загнезди

дълбоко

 

тръпчиви наля

страсти в очите от

солени, измамни

желания

 

кръвта закипя

усетила пулса

на старо и дъхаво

вино

 

дъхът занемя

от страха да не би

мигът да изчезне

завинаги

 

почувствала плам,

че спомен се връща

поспря и попита

сърцето си

да стори ли грях

или грях бе това

да бъде сама пак във
дните си...

 

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??