3.09.2014 г., 23:48 ч.

дистанция 

  Поезия » Друга
691 0 9

дистанция
мълчание
студ
избор...
светлина или сянка
невидим
формалност?
не...
жив съм
жар
нестинар и скитник
обичам
Теб
мъгла
Ти мой ден
в мен
вятър
ден
пълнота
тишина
докосване
музика
думи
летене
ОБИЧ...

© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??