Sep 3, 2014, 11:48 PM

дистанция 

  Poetry » Other
695 0 9

дистанция
мълчание
студ
избор...
светлина или сянка
невидим
формалност?
не...
жив съм
жар
нестинар и скитник
обичам
Теб
мъгла
Ти мой ден
в мен
вятър
ден
пълнота
тишина
докосване
музика
думи
летене
ОБИЧ...

© Виктор Добрин Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??