Омръзнахте ми всички до един!
Не мога да ви гледам как се виете
и гърчите за сан, за пост, за чин!
А даже и не можете да пиете!
До мозъка на костите ви знам.
Особено когато се наквасите.
Тогава сте "върховни" - а за срам
не случвате и пътя между масите.
Усещам как направо ме е гнус
от вас, ала такава е играта...
Естествено и аз не съм Исус,
но сам не съм си плюл върху сурата.
Е, в ниското съм, долу! Но това
ми носи свръхприятното усещане,
че моята си, твърдата глава,
все още си е същата на плещите.
© Чавдар Тепешанов Всички права запазени