29.05.2020 г., 11:49 ч.

Джаз ритъм 

  Поезия » Любовна, Еротична
861 7 13

На границата между зримо и незримо,
когато всеки сън е някакъв спектакъл,
отронваш от въздишките ми повей
и по сетивата ми минаваш като вятър

 

Копнежът ми сънливо те очаква
на дъх от теб е моето стенание
и с устните ти ставам като капка
попила сол от твоето желание

 

... и съм сякаш като дивата вълна
намерила накрая бряг в прибоя
Дишаш с ритъма на моята нега,
дишам с ритъма на "толкова си моя"

 

Жени Иванова

© Jasmin Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??