15.04.2017 г., 8:44 ч.

Днес 

  Поезия » Философска, Свободен стих
816 3 1

 

Днес между залеза и изгрева

чертае се едно ново начало.

Татуира си кожата и сърцето

безкрая от възможности.

Нов хоризонт виждат очите ми

прогледнали, преди слепи.

Ръцете, изпълнение с вдъхновение,

душата със живот, изписва този

път толкова прекрасен и смислен.

Толкова мой и толкова несигурен...

Но какво от това, че е такъв

след като по него всеки е себе си.

След като усмихнат ще дадеш

от своето щастие на ближния и на всеки.

© Даниело Данали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "път, толкова мой и толкова несигурен"
    Хареса ми!
Предложения
: ??:??