27.06.2012 г., 10:26 ч.

Днес 

  Поезия » Друга
439 0 0

Не искам днес да съм залезна -
ще нося изгрева в Душата,
ще бъда днес магия бяла,
понесла в шепи лъч от светлината.

Не искам днес да съм безмълвна -
ще се потопя в музика цялата,
с камбанен звън да ме изпълни,
да запеят в мен надеждата и вярата.

Не искам днес в очите тъга -
ще пусна в тях лазурени искри
да влезе в мен красив денят,
бяла птица в мен да полети!

Ще се изкъпя днес в изворна вода -
всички стари болки да отмие,
ще понеса с усмивка своето сега,
забравям всичко тъжно и отминало!

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??