Не ме търси зад ъгъла.
Аз крия се сред хората.
Ще ме познаеш лесно.
Аз нося само мислите си.
Ще поискаш повече.
Аз притежавам само нищото.
Ще си поиграем на илюзии.
Ще се събудим помъдрели.
Омръзна ми да знам финала
преди дори завесата да потрепери.
© Мария Василева Всички права запазени