25.07.2020 г., 11:07 ч.

До Човека 

  Поезия
545 2 0

Ако някога спреш да живееш на дребно,

ще осъзнаеш цената на много неща.
Например, колко огромна душа е потребна, 
за да платиш на всичко високата цена. 
Ако някога спреш, за да се огледаш, 
ще е нужно да затвориш очи, за да видиш.
Сърцето все някога пита накъде ще потегляш
и само ти си този, който ще решиш. 
Ако някога, Човеко, все пак се събудиш, 
дано не е късно за теб и за всичко. 
Дано някога загърбиш пътя, по който се губиш,
и спреш от себе си да се отричаш. 

 


 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??