И днес шамар от теб понесох,
предателство прониза моите гърди.
Наля си чаша от сълзите ми горчиви
и с наслада до дъното я пресуши.
Отчаянието ми изпрати
за лека нощ приказки да ми реди.
Сутринта закуска ми направи
от разбитите ми на прах мечти.
Но знаеш ли, НЕ СЕ ПРЕДАВАМ!!!
Изгубих битка, а не война.
И с теб ще продължавам да се боря,
докато имам вяра, че след всичко лошо
ще последват хубави неща!
© Калпазанка Всички права запазени