Sep 6, 2011, 10:10 PM

До Живота 

  Poetry » Other
722 0 7

И днес шамар от теб понесох,

предателство прониза моите гърди.

Наля си чаша от сълзите ми горчиви

и с наслада до дъното я пресуши.

Отчаянието ми изпрати

за лека нощ приказки да ми реди.

Сутринта закуска ми направи

от разбитите ми на прах мечти.


Но знаеш ли, НЕ СЕ ПРЕДАВАМ!!!

Изгубих битка, а не война.

 И с теб ще продължавам да се боря,

докато имам вяра, че след всичко лошо

ще последват хубави неща!

© Калпазанка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??