това място
е точно
каквото си мислех
това място
на всичко напук
съвършено
а аз трябва
да го изгоря
до основи
това място
е съвършено
свършено
и аз трябва
да вървя
но ще оставям
безброй клади
след себе си
(има толкова
съвършени места)
и техните
димни сигнали
ще подпират небето
и тяхната
огнена диря
ще води към мен
ако някога
ме последваш
© Александър Всички права запазени
Не е ли време човек да спре да разчита на нещо/някого?